Єдина Країна! Единая Страна!
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:16


Сайт вчителя початкових класів 


Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість
Меню сайту
НОВИНКА!!!
Пошук
smileys
Друзі сайту
Сайт вчителя початкових класів Кудрі О.П. МетодсоветСайт вчителя початкових класів Кудрі Олени Освітній портал Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог сайтов Украины
Продам бизнесПеллеты из лузги подсолнечника пеллеты из соломы
Перша сходинка школяра Сайт Лілії Калашнікової
КРИНИЧКА
 Заступник з виховної роботи
Школьный дворик Рудаковой Лидии
КЛАСна компанія
Сходинки до вершин знань
НАЗВАНИЕ
Кнопка сайту
Сайт вчителя початкових класів Кудрі О.П.
Головна » 2013 » Квітень » 13 » Екскурсія на виставку ляльок
18:43
Екскурсія на виставку ляльок



13 квітня учні 2 класу відвідали  міжнародну виставку-продаж «Золоті руки майстрів» –, що присвячена всім видам рукоділля. В рамках якої, проходить фінальні частини  VI Міжнародного конкурсу «Чарівний бісер» і  V Міжнародний конкурс «Модна лялька».

Зайшовши до зали, ми наче потрапили у вимір царства казок, царства одягу і царства прикрас. Відкриттям цієї виставки стали бісерні прикраси: браслети, намиста, сукні, брошки, картини, флористика. Та капелюшки з вовни. Мило ручної роботи, яке було не лише різних форм, а ще й з голографічним покриттям.  Неперевершених іграшок, яких не можна перелічити і запам’ятати, навряд десь ще побачиш, як не тут.


Найбільше вразили дві композиції: дідусь дарує онучці курча і ветеран, який переглядає фотоальбом. Ніби звичайні моменти з життя, проте у чоловіків все продумано до нюансів: жили, медалі на шинелі, морщини, живі очі.

Присутні були і мотанки, щоправда яскравіші, ніж ті, до яких ми звикли, оскільки у майстрів є більший доступ до різноманітних тканин.Помітно, що ляльки схожі на своїх авторів : хтось казковий і добрий, з видовженим обличчям, хтось задумливий, в когось очі ясні – і витвори були такими ж. До мілких деталей продумані костюми, антураж, образи. Деякі маленькі, деякі майже в ріст з людиною. Перші думки, що виникають : «Як це все може зробити людина? Адже це і робота, і терпіння, і душа, і кошти. А головне – любов до чуда та казки». 

Здається саме таких людей називали чарівниками.


 


На згадку про подорож, діти придбали мило ручної роботи у вигляді іграшок та  прикраси. Незважаючи на пасмурне небо та дощик, кожна дитина залишилась в чудовому піднесеному  настрої, адже побували в справжнісінькій казці.

Переглядів: 1717 | Додав: 11Elenka | Теги: Модна лялька | Рейтинг: 5.0/2
Сьогодні
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Хмаринка тегів
Архів записів
Наше опитування
Чи знаєте Ви, що таке сенсомоторика?
Всього відповідей: 54
Перейти до обговорення

Форма входу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0







www.copyright.ru