Єдина Країна! Единая Страна!
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 20:50


Сайт вчителя початкових класів 


Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість
Меню сайту
НОВИНКА!!!
Пошук
smileys
Друзі сайту
Сайт вчителя початкових класів Кудрі О.П. МетодсоветСайт вчителя початкових класів Кудрі Олени Освітній портал Каталог сайтов. Зарегистрировать сайт бесплатно в каталог сайтов Каталог сайтов Украины
Продам бизнесПеллеты из лузги подсолнечника пеллеты из соломы
Перша сходинка школяра Сайт Лілії Калашнікової
КРИНИЧКА
 Заступник з виховної роботи
Школьный дворик Рудаковой Лидии
КЛАСна компанія
Сходинки до вершин знань
НАЗВАНИЕ
Кнопка сайту
Сайт вчителя початкових класів Кудрі О.П.
Головна » 2013 » Січень » 9 » IV Четверта Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013»
13:47
IV Четверта Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013»

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ» 28 лютого - 2 березня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-б) проводять Четверту Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти - 2013».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Виставка має на меті презентувати громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, органам державної влади і управління широкий спектр досягнень національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної інтеграції на виконання Указів Президента України, Постанов Уряду.

Експозиції виставки ознайомлять студентів, учнів та їх батьків з умовами прийому до закладів освіти в 2013 році, з міжнародними освітніми програмами, допоможуть абітурієнтам здійснити свідомий вибір навчального закладу.

Викладачі, наукові працівники, батьки, учителі, керівники та адміністратори закладів освіти матимуть можливість відвідати експозиції виробників освітнього обладнання та інформаційних систем, на яких презентуватимуться електронні засоби навчання, підручники та методичні посібники, засоби навчання для раннього розвитку, шкільні дошки, фліпчарти для нарад і презентацій, стенди для шкіл і дитячих садків, прилади та обладнання для шкільних кабінетів тощо.

На науково-практичних конференціях, семінарах, «круглих столах» відбудеться обговорення актуальних питань ефективного розвитку сучасної освітньої галузі, будуть широко представлені інноваційні здобутки закладів освіти та досвід їх упровадження в освітню практику, педагогічні технології, наукові та науково-технічні розробки, навчальні методики, інформаційні матеріали, обладнання для навчального процесу.

Переглядів: 992 | Додав: 11Elenka | Рейтинг: 0.0/0
Сьогодні
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Хмаринка тегів
Архів записів
Наше опитування
Чи знаєте Ви, що таке сенсомоторика?
Всього відповідей: 54
Перейти до обговорення

Форма входу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0







www.copyright.ru